SAKARYA / FERİZLİ - Bakırlı İlkokulu

Bakırlı İlkokulu

Adres
BAKIRLI MAH. MUHACIR CAD. SAKARYA FERIZLI BAKIRLI ILKOKULU BLOK NO: 150 FERİZLİ / SAKARYA
Vizyon
Milli Eğitim Bakanlığı´ nın hedef ve stratejilerine uygun olarak; İlköğretim düzeyinde ortak bir genel kültür çerçevesinde öğrenci merkezli eğitim ve öğretimi benimseyen teknolojinin sağladığı olanaklardan azami ölçüde yararlanan bireyler yetiştirmek.Toplam Kalite Yönetimini dikkate alan performans ölçümünü ön planda tutan model geliştirmek. Kaynak kullanımında etkinlik ve verimliliği sağlayan tüm sorunlarını dile getiren bireyler yetiştiren öncü ve örnek bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek,gelişen teknolojiyi yakından izlemek ve proğramlara yansımasını sağlamak. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara yirmi birinci yüzyılın gereksinimlerine cevap verecek becerileri kazanmış bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı SBS İlçe Birinciliği, 2011/2012 Eğitim Öğretim Yılı SBS İlçe Üçüncülüğü, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı SBS İlçe Birinciliği
BAŞLAMA: 09:00 BİTİŞ : 15:30
KOLRİFER
Saat başı kuzey terminalden minübüs gelmektetir.
Yerleşim Yeri
Bakırlı İlkokulu / Ortaokulu Okulu Ferizli İlçe merkezine 17 km Sakarya İl Merkezine 40 km. uzaklıktadır. Kusça , Nalköy ve Ceylandere Köyleriyle ile çevrilmiş olup bu köylerin öğrencileri okulumuzda eğitim öğretim görmektedir. Okulumuz kuzeyinde Karadeniz manzarası , temiz havası ve fındık ağaçlarıyla yeşilin insana huzur verdiği bir eğitim yuvası olarak hizmet vermektedir. Bir doğa harikası olan Acarlar Longozu´na sadece 10 km uzaklıktadır.
İl merkezine 40 km , İlçe merkezine 17 km